Upgrade your lifestyle met Le Jules


Architect
A2O architecten
Locatie
Evere
Periode
2022-2025

Eyecatcher in het groen

Le Jules grenst aan een van de groene longen van Brussel. Het gebouw ligt weg van de straat en is omringd door bomen en planten, met op de benedenverdieping een riant gemeenschappelijk terras. Hier kom je echt thuis.

Het gebouw zelf mag ook gezien worden. De gevel is een architecturaal pareltje, met een boeiend spel van terrassen. In de inkomhal vallen de overvloedige lichtinval en de ruime volumes op. Geen benepen halletje, maar een verwelkomende lobby.

Onthaasten thuis

Stap je je appartement binnen, dan heb je dezelfde ervaring. Een mooie ruimte, groter dan veel andere appartementen, met licht dat royaal binnenstroomt en vooral: minstens één ruim terras!

Na een vermoeiende dag kun je hier je batterijen weer opladen met het uitzicht op groen. Iets verderop wacht het bruisende Brussel.

Hechte community

Zelfs als je gewoon in Le Jules blijft, valt er van alles te beleven. Op de eerste verdieping, ver van alle woonunits, is ruimte vrijgehouden voor interacties met vrienden of buren. Kortom: Le Jules ligt niet alleen vlak bij bruisend Brussel, het is ook een community op zichzelf, met een aangename mix van bewoners. Je hebt zoveel privacy als je wil, maar een gezellige babbel met je buren is nooit ver weg.