Upgrade your lifestyle with Le Jules


Architect
A2O architecten
Location
Evere
Period
2022 - 2025

A green eye-catcher

Le Jules borders one of the green lungs of Brussels. The building is located away from the street and is surrounded by trees and plants, with a spacious communal terrace on the ground floor. Here, you truly come home.

The building itself is a must-see. The façade is an architectural gem, with a fascinating in¬terplay of terraces. In the entrance hall, the abundance of light and the spacious volumes are striking. No cramped hall here, instead a welcoming lobby.

Relaxing at home

When you step into your apartment, you’ll have the same pleasing experience. A beauti¬ful space, larger than many other apartments, with light generously streaming in, and above all: at least one spacious terrace!
After a tiring day, you can recharge your batteries here, surround¬ed by greenery. A little further on, the bustling city of Brussels awaits.

Close-knit community

Even if you just stay in Le Jules, there is plenty to do. On the first floor, far from all the residential units, you’ll find a communal terrace for interaction with friends or neighbours. In short: Le Jules is not only close to the bustling city of Brussels, it is also a community in itself, with a welcome mix of residents. You’ll have as much privacy as you want, but a pleasant chat with your neighbours is never far away.