Brouwmeester Werchter lanceert nieuw woonaanbod: ontdek Gerst!

Brouwmeester is de naam van de residentiële ontwikkeling die Ciril aan het bouwen is in het centrum van Werchter. Een jaar na de lancering van Brouwmeesters eerste woongebouw 'Mout', komt er vandaag een tweede nieuw woongebouw in verkoop. Mogen wij u voorstellen: 'Gerst'! 

18 sfeervolle appartementen in Gerst

Gerst zal gebouwd worden aan de Beverlaak op de locatie waar de voormalige loodsen van de Jack-op brouwerij stonden. Het telt 18 appartementen met 1, 2 tot 3 slaapkamers over 4 bovengrondse bouwlagen.

> 2 gelijkvloerse appartementen
> 8 appartementen op 1ste verdieping
> 8 duplexappartementen op 2de en 3de verdieping
> 1 handelsruimte

Typerend voor Gerst is de gezellige patio in het hart van het gebouw.
In de appartementen opent zich een wereld van ruimte, licht en karakter. De indeling is uiterst doordacht, de binnenafwerking zet de koper nog volledig naar eigen hand. 

Het binnengebied van Brouwmeester wordt ingericht als prachtige, groene, collectieve binnentuin van 1640m². Heerlijk om door te wandelen en te verpozen. Verschillende appartementen van Gerst kijken uit op deze tuin, de andere kunnen genieten van een verrassend wijds uitzicht over de Beverlaak. 

BEN

Ieder appartement is Bijna Energie Neutraal en dus uiterst zuinig in verbruik. Dit is goed voor het milieu en mild voor de energiefactuur. Parkeren gebeurt in de ondergrondse parkeergarage. 

Kopen aan 6% BTW

In Brouwmeester breken we oude gebouwen af en herbouwen ze. Hiervoor heeft de overheid sinds januari 2021 een (tijdelijk) financieel plan uitgewerkt wat maakt dat - als jij als koper voldoet aan de voorwaarden - je het vastgoed kan aankopen aan 6% BTW in plaats van 21% BTW.

Dat is een fikse korting die al snel tot de duizenden euro's kan oplopen. Een uitgebreide toelichting hierover kun je hier lezen.

Handelsruimte te koop

De handelsruimte is gelegen aan de Beverlaak en heeft een oppervlakte van 347m². 

De klant krijgt alle vrijheid om de ruimte in te delen en af te werken naar eigen behoeftes. Een praktijkruimte voor vrije beroepen, een retailzaak, een reisbureau, een fietsenwinkel... De ruimte leent zich voor allerlei toepassingen.
We zitten graag samen rond de tafel om de mogelijkheden te bespreken.

 

Meer info over het project, het woonaanbod, brochures en de contactinfo van de makelaars... vind je op de website van Brouwmeester: https://brouwmeesterwerchter.be/

 

Brouwmeester

Période



Société



Consultez notre actu