Lancering residentie Hop in Brouwmeester te Werchter

In het centrum van Werchter, Rotselaar, bouwen we het woonproject Brouwmeester. Het project omvat de bouw van 3 residenties rond een knappe open binnentuin. Na residenties Mout en Gerst gaat nu het laatste gebouw in verkoop. Ontdek Hop.

Hop ligt tegenover de oude kerk van Werchter, langs de Sint Jansstraat. Het gebouw is kleinschalig en bestaat uit slechts 7 appartementen met inpandige terrassen op 4 bouwlagen.

De architectuur van dit nieuwe gebouw sluit perfect aan bij de gebouwen in de dorpskern. Het dorpscafé en de krantenwinkel liggen op een steenworp afstand.

Je vindt in Hop wooneenheden met 1 en 2 slaapkamers. Eén gelijkvloersappartement beschikt zelfs over z'n eigen tuintje. Alle appartementen genieten van een grote open leefruimte en van een mooi, ruim terras dat meestal inpandig ligt zodat je er het hele jaar door van kan genieten. Het penthouse op de derde verdieping heeft ook nog een aparte bureau.

Ieder appartement is Bijna Energie Neutraal en wordt energievriendelijk gebouwd volgens de laatste strenge normen.

Allemaal beschikken ze over zonnepanelen op het dak en genieten ze van vloerverwarming. Er is gekozen voor het hoogwaardige ventilatiesysteem D dat de woonst continu van zuivere lucht voorziet zonder warmteverlies.

Om het akoestische comfort te verzekeren worden de scheidingsmuren tussen de verschillende appartementen dubbelwandig uitgevoerd. Het buitenschrijnwerk is sterk aluminium met thermisch isolerende beglazing.

Dat alles maakt wonen in Hop uiterst energiezuinig. 

Prijzen starten vanaf 255.500 € exclusief kosten voor een éénslaapkamerappartement.

Geïnteresseerden moeten zeker eens een kijkje nemen op de projectwebsite en kunnen altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie en aankoop.

 

 

Brouwmeester

Period



Company



View our news