Inbraakdetectie

Met een goed ontworpen detectiesysteem krijgen indringers en dieven geen kans: geen hoekje blijft verborgen. Geïntegreerd met de technische alarmen afkomstig van uw HVAC, verwarming of elektriciteitsinstallaties, blijft u volledig op de hoogte van de zekerheid en veiligheid van uw gebouwen of terreinen.

Inbraakdetectie gaat verder dan het gebouw alleen, echte veiligheid begint al op het terrein rondom uw winkel of bedrijfsgebouw. AEW Security gebruikt hiervoor zowel infrarooddetectie, thermische detectie, camerabewaking als omheiningsdetectie.

Dankzij deze periferische detectiesystemen bent u op de hoogte van een risico voordat iemand het gebouw zelf binnendringt.

Omtrekbeveiliging of perimetrische detectie gaat over alarmen op ramen, deuren, poorten en wanden. Van zodra een dief of indringer de “omtrek” van uw gebouw doorbreekt, gaat het alarm af. Dit doen we met een totaalaanpak met onder andere magneetcontacten, trildetectoren, glasdetectoren en seismische detectoren, geheel volgens uw specifieke behoeften. 

Detectie begint bij de schil van uw gebouw!

 

Ook binnenin een bedrijfspand is beveiliging nodig, dit noemen we volumetrische detectie. Daarvoor werken wij met allerlei ruimtedetectoren die reageren op beweging, warmte en zelfs ultrasone trillingen. Zijn er specifieke assets die u extra wil beveiligen tegen risico's? Met een combinatie van goed geplaatste detectoren afhankelijk van de situatie en behoefte hebben we voor elke ruimte de juiste oplossing.

Neem contact voor een gesprek over uw beveiliging.

 

Camerabewaking

Met onze camerabewaking bent u zeker van permanente visuele controle in en rondom uw gebouw. Zo houdt u steeds een oogje in het zeil, op kantoor of onderweg op uw smartphone of tablet.

Een optimaal resultaat krijgt u door camerabewaking te combineren met andere systemen, zoals inbraakdetectie en toegangscontrole. Stockeert u bijvoorbeeld kostbare goederen in een magazijn? Dan is het cruciaal om te weten of de persoon die zich aanmeldt wel echt de eigenaar van de badge is, bijvoorbeeld door middel van geïntegreerde videoverificatie. Op die manier zorgen wij voor een oplossing op maat met aandacht voor het beschikbare budget.

Ook voor slimme toepassingen zoals nummerplaatcamera’s, herkenningscamera's of intelligente detectie kan u bij ons terecht. We helpen u verder met slimme toestellen én slim advies.

 

Branddetectie

Een snelle detectie van brand kan kostbare assets en zelfs levens redden.

Wij gebruiken branddetectiesystemen en -componenten met een BOSEC-kwaliteitslabel (Belgian Organisaton for Security Certification), hét keurmerk voor brandbeveiliging. Onze installateurs krijgen het hele jaar bijscholingen zodat ze uw installatie met de grootste zorg kunnen behandelen, ook tijdens het jaarlijkse onderhoud. Ook het bewaken van stooklokalen en parkings behoort tot onze expertise met o.a. gas en CO-detectie.

Ook hier leveren wij functioneel maatwerk. Daarbij houden we steeds het gebruiksgemak in ons achterhoofd. Wat dacht u bijvoorbeeld van een geïntegreerd platform voor uw gebouwbeheer met alle informatie op één plek?

 

Toegangscontrole

Een veilig en verantwoord sleutelbeheer is vaak niet evident. Dankzij verschillende verificatiemogelijkheden hoeft u zich daar geen zorgen meer om te maken en verliest u de toegang tot uw bedrijf of winkel geen moment uit het oog. Zo zorgt onze elektronische toegangscontrole voor minder incidenten én een betere nachtrust.

Onze systemen bieden een oplossing voor de meest uiteenlopende uitdagingen: deuren openen en sluiten vanop afstand, aanwezigheidsregistratie of de begeleiding van een noodevacuatie. Met toegangscontrole gaat er een wereld van mogelijkheden voor u open, zeker in combinatie met andere veiligheidssystemen. In geval van brand kunt u bijvoorbeeld automatisch en snel een aanwezigheidslijst afprinten om te kijken of iedereen in veiligheid is gebracht. Om nog maar te zwijgen over andere praktische toepassingen, zoals gepersonaliseerde badges via badgeprinters, koppelingen met reservatiesystemen, tijdregistratie …

 

Werfregistratie en -beveiliging

Automatische aanwezigheidsregistratie op een werf biedt een enorme besparing op gebied van tijd en administratie.

Voor deze on-site registratieoplossing maken we onder andere gebruik van gepersonaliseerde toegangsbadges. Zo heeft u ten allen tijde een overzicht van wie aanwezig is op de werf. Met de tijdelijke beveiligingsoplossingen van AEW Security kan u de werf ’s avonds met een gerust hart afsluiten. Vanaf het moment dat u de werf verlaat, neemt de meldkamer de controle over. Zij passen bij alarm de afgesproken protocols toe. Beveiligingsbeelden kunnen bovendien op elk moment opgevraagd worden vanachter uw pc, smartphone of tablet.