Jobs

Een job met veiligheid die technologie en gemoedsrust combineert.

Nasze wartości,
twoja praca

Onze werknemers zijn partners
voor elkaar en voor het bedrijf

We helpen jouw talenten ontwikkelen
en begeleiden je voor topkwaliteit

Je vindt je plaats als deel
van een hecht team

We doen wat we beloven
en verwachten hetzelfde van jou

 

Razem silniejsi

Nieustannie się rozwijamy, aby zbudować silną firmę, w której każdy czuje się dobrze. Nic dziwnego, że misja naszej firmy: „Wszyscy eksperci, razem silniejsi” napawa dumą wszystkich pracowników.

Razem możemy osiągnąć o wiele więcej niż w pojedynkę: nasi pracownicy mogą się wiele nauczyć od siebie nawzajem. Łącząc w kreatywny sposób wiedzę fachową różnych jednostek biznesowych, naprawdę wprowadzamy znaczące zmiany. Dzięki temu wspólnie się rozwijamy i jesteśmy silniejsi niż kiedykolwiek przedtem. 

Interesuje Cię wyzwanie sportowe?

DemoGO!

 

Zoek je een loopbuddy, een gymspotter, een fietsfanaat of iemand om een balletje mee te slaan? Met DemoGO! bundelen we alle sportieve inspanningen van onze werknemers en gaan we voor een gezonder, fitter bedrijf.

Zo leer je heel wat extra collega’s kennen uit de verschillende zusterbedrijven en locaties van Democo Group. Samen worden we sneller, beter en sterker – én hebben we ook veel plezier.

 

demogo!

 
 
 

Lubisz stale poszerzać swoją wiedzę?

Democollege

Democollege is het kenniscentrum van Democo Group. Alle opleidingen, bijscholingen en cursussen worden er gebundeld. Zin in een update van je kennis? Of wil je naar dat next level om beter te scoren op je volgende functioneringsgesprek?

Hier ben je aan het juiste adres. Met een bedrijvengroep van 8 bedrijven en 800 medewerkers is heel wat mogelijk en valt er heel wat kennis te rapen.

Ga ervoor! Wij helpen je erbij.

 

Democollege

 

Oficjalnie jedno z najlepszych miejsc pracy!

Great Place to Work® 2023

Great Place to Work is een wereldwijd instituut dat in samenwerking met Vlerick bedrijven scoort op vlak van werksfeer, collegialiteit, vertrouwen, respect, eerlijkheid, en hoe trots werknemers zijn om er te werken.

Alle bedrijven binnen Democo Group zijn voor de tweede keer gecertificeerd als Great Place to Work: een mooie bekroning van de inspanningen van al onze medewerkers om van onze groep een fijne, hechte en sterke werkplek te maken.

 

Werken bij AEW Security? Of in onze familie van bedrijven?

Bij Democo Group bouw je aan de toekomst. Je bouwt mee aan de steden van morgen, aan beter wonen voor jezelf en de mensen om je heen. Samen met jou bouwen we jouw talent uit, gedreven op ambitie.

Neem je je ontwikkeling zelf in handen en werk je hard, dan staat er bij ons geen maat op je carrièremogelijkheden.

Wij zijn klaar voor jou.