Uw tweede verblijf in Portugal? Yellow House biedt het.

Bent u op zoek naar een tweede verblijf in het zonnige zuiden van Europa? Yellow House, ontwikkeld door Ciril in samenwerking met onze lokale partner Livin’ Tavira, biedt een unieke kans om te wonen in een authentiek stukje Portugal, vlakbij de zee en omringd door historische charme.

Yellow House is gelegen in het pittoreske Tavira, een rustig stadje in de Algarve, bekend om zijn rijke geschiedenis, prachtige stranden en het nabijgelegen natuurpark Ria Formosa. Tavira biedt het beste van beide werelden: de serene rust van een minder toeristisch gebied en de nabijheid van de bruisende Algarve. Bovendien ligt de internationale luchthaven van Faro op slechts 30 minuten rijden, met verschillende directe vluchten per dag naar België.

Exclusieve Luxe in Een Historische Setting

Yellow House bestaat uit 18 luxueuze appartementen, verdeeld over drie verdiepingen, variërend van compacte eenheden tot ruime penthouses. De beschikbare appartementen zijn volledig afgewerkt en instapklaar, inclusief moderne keukens, stijlvolle badkamers en hoogwaardige materialen. De afwerking gaat zelfs verder dan wat men gewoon is in België, zodat u meteen kunt genieten van uw nieuwe verblijf.

Van de 18 appartementen zijn er nog 5 te koop, elk met hun eigen unieke troeven:

  • 1-slaapkamer appartement op de begane grond, perfect voor wie op zoek is naar een compact en stijlvol verblijf (410.000 €)
  • Twee 2-slaapkamer duplex penthouses met dakterras en de mogelijkheid voor een privé jacuzzi, ideaal voor wie op zoek is naar extra luxe en ontspanning (790.000 € - 825.000 €)
  • Ruime 2- en 3-slaapkamer appartementen, perfect voor gezinnen of koppels die extra ruimte wensen, met prijzen tussen 480.000 € en 675.000 €.

Daarnaast kunt u genieten van een gemeenschappelijk zwembad en voor de penthouses is er de mogelijkheid om een privé jacuzzi te installeren op het dakterras. Zo combineert Yellow House de rust van een historische stad met de luxe van moderne woonvoorzieningen.

Waarom Kiezen Voor Tavira?

Tavira is een verborgen parel in de Algarve, minder druk dan de westelijke regio's maar met net zoveel zon, zee en natuur. Het is een ideaal startpunt voor fietstochten en wandelingen door het adembenemende natuurpark Ria Formosa en ligt vlakbij diverse stranden waar kitesurfen en andere watersporten populair zijn. Voor wie op zoek is naar een ontspannen levensstijl onder de Portugese zon, biedt Tavira alles wat u nodig heeft: een historisch centrum, gezellige restaurants en de prachtige natuur om de hoek.

Uw Tweede Verblijf in Tavira

Bent u geïnteresseerd in een tweede verblijf in het prachtige Tavira? Neem dan contact op met onze partner Livin’ Tavira voor meer informatie. De verkoop van de laatste appartementen is gestart, dus grijp deze kans om te investeren in een droomwoning in de Algarve!

📧 info@livintavira.com
📞 +351 920 192 169
https://www.livintavira.com/en/shop/0/1/in-construction-yellow-house
 

Ciril is trots om deel uit te maken van de ontwikkeling van Yellow House, een project dat perfect aansluit bij onze missie om hoogwaardige woonprojecten te realiseren op bijzondere locaties. Tavira is een opkomende regio met veel ontwikkelingspotentieel, en wij kijken ernaar uit om u daar te verwelkomen.

 

Fotografie: Alexander Bogorodskiy