Nieuwe Markt in Hamme

Hamme

Lancering binnenkort!
 

Een 'Nieuwe Markt' voor Hamme


Location
Hamme

Op de grote markt van Hamme, ontwikkelt Ciril samen met DBI het project Nieuwe Markt. De parking maakt er plaats voor een nieuw marktplein met rondom winkelen, werken, residentieel wonen en leren. Hamme kiest hiermee voor een totaalbeleving en zit enorm in op vernieuwing. 

Het aanbod

Nieuwe Markt omvat de bouw van een nieuwe bibliotheek, een nieuwe acadamie en residentiële woongelegenheden in de vorm van appartementen over 2 gebouwen. Er is bovendien ook ruimte voor bedrijven. Zo is er een aanbod van kantoren en retail. We beogen ondermeer de komst van een kwaliteitssupermarkt. 

Het marktplein wordt verfraaid met mooie beplanting. Er wordt nog meer groen voorzien met een aangrenzend parkje en op de daken. 

De troeven

  • Centrumligging in het hartje van Hamme
  • Veel groen
  • Totaalbeleving voor mensen de houden van wat leven rond hun
   

  More projects

  Sion - Lier

  Living in between city and nature

  Near the Leuvensepoort, in the heart of Lier, Ciril has developed a remarkable residential project counting 99 …

  Now on sale!
  Wuitenhart - Hamme

  Space for quality of life

  A comfortable nest in the centre of Hamme, that’s the definition of Wuitenhart. At the intersection between the Nieuwstraat and the market square, Ciril is building 38 spacious apartments in an attractive, contemporary architecture …

  Now on sale!
  Tinel - Mechelen

  There’s music in Tinel

  The Tinel site by Mechelen’s ramparts (“vesten”) is making history once more. The former central police station has been assigned a new future as an atmospheric residential area with quality public space and lots of greenery. In total Ciril is developing 20 homes in …